Drømmer du om at beskæftige dig med fodboldhistorie?
Foto: Pixabay.

Drømmer du om at beskæftige dig med fodboldhistorie?

Fodbold har alle dage været populært, og her er der tale om en sportsgren, der sandsynligvis aldrig vil gå af mode. Mange bøger er skrevet om fodbold, og mange udsendelser om fodbold, kampe og spillere er rullet over skærmen i årenes løb. Her dykker vi ned i, hvordan du kan komme til at beskæftige dig med fodboldhistorie, så læs med og få gode råd. 

Men hvordan griber man det an, når man gerne vil beskæftige sig med fodboldhistorie? En mulighed kan være at skrive en bog om det, og her må man søge at begrænse sig til eksempelvis jysk fodboldhistorie eller måske bornholmsk. Inden du går i gang, sørg da for at have købt nogle billige printerpatroner, så du ikke løber tør under skrivningen og korrekturlæsningen. 

Markedsføring er et must 

Når du er færdig med bogen, og du har fået den udgivet, enten på eget forlag eller hos et andet, skal du til at se på markedsføring af bogen, så du kan få den ud over rampen og solgt nogle eksemplarer. Her kommer du ikke uden om digital markedsføring, og her er der flere steder, du kan sætte ind, blandt andet med linkbuilding. Hvad er linkbuilding? Der er tale om et redskab til at blive fundet i de store søgemaskiners søgeresultater. 

Hvis du ikke selv har forstand på den slags men bare er god til at formidle fodboldhistorie, kan du alliere dig med en ekstern leverandør, der kan hjælpe dig med at blive synlig på nettet.