Drømmer du om at skrive historie inden for fodbold?

Drømmer du om at skrive historie inden for fodbold?

Mange børn elsker at spille fodbold og drømmer om at blive som Messi, Ronaldo eller Zlatan. For mange varer denne drøm ved, og nogle vælger at forfølge den og forsøge at få en karriere inden for professionel fodbold. For en del lykkes drømmen, men dette er ikke en karriere, man kommer sovende til, og der skal arbejdes hårdt for det. 

Der findes som bekendt mange former for sport, men fodbold har alle dage været en af de mest populære, både at dyrke og at se i TV. Man ved ikke præcis hvorfor, og mange kan da heller ikke se formålet med at spæne rundt efter en bold på en græsplæne. Ikke desto mindre er der stor opbakning fra alle sider, når landsholdet går på banen og spiller for Danmark. 

Træning, træning og atter træning 

Hvis man drømmer om en karriere inden for fodbold, må man tage en beslutning om, at det er det, man går efter, og herefter sætte alt ind på at blive dygtig. Der må skrues ned for fest og ballade, selv om der naturligvis også skal være plads til det, for ens ungdom kommer ikke igen. Det gør muligheden for at blive professionel fodboldspiller heller ikke, hvis man ikke gør sig umage, så der skal trænes, trænes og atter trænes.  

Herudover har det også en betydning, hvordan man opfører sig. Selv om man er en dygtig fodboldspiller, går det ikke, hvis man konstant kommer i problemer og konflikter med andre. Det kan være en belastning for klubben og trænerne og i sidste ende også få indflydelse på selve spillet. 

Der skal altså sættes ind på flere fronter, hvis man ønsker at gøre fodbold til sin levevej og måske være med til at skrive fodboldhistorie. Tænk det derfor grundigt igennem og vær sikker, når du beslutter dig for at blive professionel fodboldspiller.