Få råd til dit sæsonkort
Foto: Unsplash

Få råd til dit sæsonkort

Sæsonkortet kan være en dyr fornøjelse. Men med de rette forbedringer i dit hjem, kan du spare på de kedelige udgifter. Så kan du bruge de opsparede penge på noget mere sjovt. 

Uanset om du holder med ulvene fra Herning, de hvide i Aarhus, de stribede fra Aarhus eller et af de andre jyske hold i landets bedste fodboldrække; Så kan alle vist blive om en ting: Der er intet som en stadionoplevelse. Fadøl, pølser og brølet fra de andre tilskuere. Sæsonkortet er gaven til dig, der er en fodbold-junkie. Men det kan være en dyr udgift. Der er dog et godt tip til, hvordan du kan få råd til det dyre sæsonkort. 

Dit hjem kan nemlig være en udgiftsfælde, hvis du ikke har de rette vinduer eller døre. Varmen kommer simpelthen til at sive ud, hvis de ikke er ordentligt isoleret. Derfor kan du med fordel konsultere eksperter som Bedst & Billigst vinduer og døre, der kan vejleder dig i, hvordan du kan spare på varmeregningen derhjemme.

Mange penge at spare på at udskifte vinduer 

Dine vinduer holder desværre ikke for evigt. Ligesom den bedste spiller ikke er et ungt talent for evigt, bliver dine vinduer også pensionsmodne en dag. Ligesom målmanden en dag ikke kan gribe de samme bolde, kan dit vindue heller ikke blokere, at varmen smutter ud af vinduesrammerne for altid. 

Du kan foretage dig en test og sætte et stearinglys foran dit vindue. Hvis flammen bevæger sig, er det et tegn på, at dit vindue ikke isolerer lige så godt, som det engang gjorde. Så er det nemlig vinduets trækken, som får flammen til at bevæge sig. Det kan være et tegn på, at dit vindue skal lægge støvlerne på hylden. Og du må hellere få det gjort, inden det koster for meget på din pengepung.