Guide: De bedste handelsplatforme 2021 – kom i gang med aktiehandel i dag

Guide: De bedste handelsplatforme 2021 – kom i gang med aktiehandel i dag

Aktiehandel er med årenes løb blevet populært, og flere og flere brugere tilslutter sig til det kursspændte marked med vilde investeringsmuligheder. Tør du også gribe chancen og drive din formue til succes? Hvis ja, bør du læse med her hvor vi guider til de bedste handelsplatforme for år 2021.

Der er ingen tvivl om, at med bankens negative rente, er aktiemarkedet den eneste mulighed for at lade sin opsparing gro. For at den kan gro og lade sig fordoble, er det dog vigtigt at man har en indsigt og forståelse af aktiemarkedet, samt valgt den rette investeringsplatform. Investeringsplatformen heraf også kaldet handelsplatformen, danner grundlag for ens investeringsrejse, og skal både varetage ens værdipapirer og investeringssum. Denne side forklarer mere om de bedste investeringsplatforme 2021.

Etoro

Etoro henvender sig til den erfarne daytrader der har en stor indsigt i aktiemarkedet og dagligt sælger og køber aktier på tværs af landegrænser. Etoro er udviklet med en kurtage på 0 kr. hvilket gør det til en særdeles anvendelig platform hvis man er aktivt handlende. Derudover er det en yderst brugervenlig platform som er nem at navigere rundt i, og derfor er anvendelig til alt fra handel med valuta, kryptovaluta almindelige aktier og indeksfonde.

Capital

Hvis du har en stor interesse i CFDér og ønsker at satse dine investeringer på disse, kan Capital, være den rette handelsplatform for dig. CFD-handel læner sig tæt op af handel med aktier og er ligetil at tilgå. CFD (Contract for Difference) kan ligesom en aktie, købes og sælges med gevinst når prisen stiger. En CFD er dog mere fleksibel og giver dermed mulighed for også at opnå afkast på kort sig ved kursfald. Yderligere giver den populære investeringsplatform Capital også mulighed for at handle med aktier og kryptovaluta.

SaxoInvestor

SaxoInvestor er blandt danskernes foretrukne handelsplatform, da den er let tilgængelig, brugervenlig og giver adgang til 36 børser verden over. Platformen henvender sig til alle, og anvendes både af nye samt mere erfarne handlende. Fordelen ved SaxoInvestor er yderligere, at der tilbydes et gratis investeringsdepot samt konkurrencedygtige priser.

Ønsker man at tilgå alle de klassike investeringsprodukter som aktier, investeringsfonde, obligationer, udenlandske fonde samt ETFér, bør man overveje at vælge SaxoInvestor. På denne handelsplatform er der med garanti en investering som passer til dig.

Anvend din bank

Føler du dig ikke tryg ved at benytte en handelsplatform til at bevare dine værdipapirer, er det også muligt at benytte sig at sin bank. Hermed kan man let tilgå sine konti ved at logge på netbank, hvorved man kan skabe overblik over sine opsparing og investeringskonti. Der medfølger dog en række langt flere begrænsninger og en højere kurtage ved valg af egen bank.