Kjoler og fodboldhistorie

Kjoler og fodboldhistorie

Det er stort at blive student. Det er en milepæl i en ens liv. Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvilket tøj man skal have på. En hvid, flot kjole går man aldrig helt galt i byen med. En rigtig traditionel hvid kjole er nærmest et must at have på efter overstået eksamen. Til fodbold-elskeren kan det være en fordel at læse mere om PL.

PL står for Premier League. På PLDanmark.dk er en ret nystartet fodboldturnering. Det er en engelsk liga, grundlagt i 1992. Den har dog sine rødder i den såkaldte The Football League. Det er en rigtig populær turnering, som rigtig mange følger med i verden over. Man kan følge med i kampene på nettet.

Find den perfekte studenterkjole

Der er ingen tvivl om, at studenterkjolen er et vigtigt element, når man skal være student. Det er nærmest en tradition, at man skal have en helt ny, hvid kjole på til studenten. Det gælder især på dagen, hvor huen skal på. På Studenterkjoler.dk kan man finde et stort sortiment af flotte kjoler til studenten.

Der er mange festlige begivenheder i studenterdagene. Der er ofte en lang række med gilder, som man er inviteret med til. Derfor er det måske ikke helt nok med bare en enkelt kjole. Især ikke når kjolen er hvid. Den kan hurtigt blive snavset til. Mange kommende studenter sørger for at have mange outfits klar til de mange sjove dage.

Fodboldhistorie

Der er ikke så mange jyder i Premier League. Det er en engelsk fodboldturnering, hvor hold så som Manchester United og Liverpool spiller. De er nogle meget populære hold. Der er i alt tyve hold i ligaen. I alt spilles der 38 kampe på en sæson. Det hold, der har vundet flest mesterskaber, er lige nu Liverpool med 19 titler.