Øm i skuldrene – sådan får du det bedre

Øm i skuldrene – sådan får du det bedre

Mange mennesker lider ofte eller i perioder af ømme skuldre, og det kan der være flere grunde til. Alt for mange er ikke opmærksomme på, hvordan de sidder på deres kontorstol, hvis de altså arbejder på kontor, og mange belaster deres nakke og skuldre ved at sidde bøjet over deres mobiltelefon eller tablet. 

Her i artiklen ser vi på tre ting, der kan hjælpe dig, hvis du også lider af dette udbredte fænomen, så læs med og få det bedre, hvis skaden er sket. 

Massagepistol 

Du kan købe din helt egen massagepistol, som du kan bruge til at massere meget præcist lige der, hvor det gør ondt. Det sker, at der er massagepistol tilbud, hvor du kan være heldig at gøre et godt køb. Dette værktøj kan blive meget værdifuldt for dig, da det trods alt koster en del at få en rigtig omgang massage på en klinik, og pistolen derfor kan være et godt alternativ. 

Massagestol 

Du kan også vælge at købe en massagestol, hvor du sidder behageligt og bliver masseret bag på kroppen, ligesom hos nogle frisører, der har valgt at forkæle deres kunder med en gang massage, mens de får vasket hår eller farvet bryn. 

Infrarød varme 

Det er også muligt at anskaffe sig et apparat, der behandler de ømme muskler med infrarød varme og på den måde opløser spændingerne og smerterne forsvinder. Med hånden fører du apparatet rundt på de steder, der gør ondt og med det lange skaft kan nå de fleste steder på kroppen. 

Der er altså flere ting, man kan gøre, når kroppen siger av, men helbredelse er som bekendt bedre end forebyggelse, og det kan betale sig at se på, om man sidder, går og står rigtigt i dagligdagen og ikke belaster kroppen og således potentielt udvikler skader eller ømme muskler.