Billige rejsemål i Europa

Billige rejsemål i Europa

Vil du gerne planlægge en drømmedejlig ferie på et budget? Så har vi en samlet oversigt til dig her over attraktive og billige rejsedestinationer.

Disse lande er både billige at flyve til og at opholde sig i, og samtidig har de masser af kultur at byde på.

Tjekkiet

Tjekkiet er en populær rejsedestination i Europa, da landet har en lang og bemærkelsesværdig historie bag sig. Især hovedstaden Prag er en fantastisk smuk by med masser af spændende arkitektur. Den gamle bydel er fyldt med turistattraktioner, markeder og også et livligt natteliv til dem, som elsker at feste.

Rumænien

Rumænien er et land, som mange ofte overser, selvom det er en af de fedeste rejsedestinationer. Landet byder på bjergrigt landskab, historiske byer og masser af smuk natur. Dette sydøsteuropæiske land skiller sig ud fra mængden, og vil med garanti give dig en mindeværdig ferie.

Grækenland

Grækenland er et guddommeligt smukt land, som rummer både gamle historiske byer, betagende natur og nogle af Europas flotteste strande. Hovedstaden Athen har nogle af de mest imponerende antikke seværdigheder. Når det kommer til flybilletter Grækenland, så er det nemt at finde noget, som passer til dit budget.

Frankrig

Mange tror at Frankrig er en forholdsvis dyr destination, fordi de ofte tænker på Paris. Men Frankrig har meget mere at byde på udover deres velrenommerede hovedstad. Tag på roadtrip gennem de smukke naturlandskaber, besøg nogle af de smukke kystbyer ved middelhavet og nyd det traditionelle franske køkken.

Polen

Polen er en spændende og billig rejsedestination, som er mest kendt for dens fascinerende historie. Besøg gotiske slotte, tag på bjergvandring eller besøg de flotte sandstrande ved Østersøen. I hovedstaden Warszawa er der arkitektur, museer og billedskønne brostensgader med hyggelige butikker og caféer på hvert et hjørne.

Ungarn

Ungarn er kendt for at være en budgetvenlig destination, og derfor er der mange, som flyver til hovedstaden Budapest. Byen er fyldt med smuk kultur, imponerende seværdigheder og god mad. Husk at besøge begge sider af Donaufloden, da de to bydele er vidt forskellige.

Albanien

Albanien er en af de fattigste lande i Europa, men det har stadig meget charme og skønhed at byde på. Især Albaniens strande er helt igennem betagende og lige så smukke som dem i for eksempel Italien. Dog kan du rejse i Albanien for en brøkdel af prisen, så det er et must, hvis du gerne vil på Middelhavsferie på et budget.