Sådan undgår du forstyrrelser, når du ser bold

Sådan undgår du forstyrrelser, når du ser bold

Noget af det allermest irriterende her i livet er, når man tror man skal se bold og har sat sig klar med sin sushi og gin og tonic for derefter at blive forstyrret. Hvis du kender situationen, så læs med her, hvor vi giver dig gode råd til at minimere risikoen for forstyrrelser. 

Der findes næsten ingen grænser for, hvad der kan opstå af forstyrrelser netop, når man skal se sport, men der er altså ting, man selv kan gøre for at undgå dem. 

Lad kat være kat 

En af de klassiske forstyrrelser, når man gerne vil se fodboldkamp er, at katten vil ud. Dette problem kan man imødegå ved at montere en Staywell 715 Kattelem, så katten selv kan gå ud og ind, når det passer den. Så er du ude over det problem. Du må dog også sørge for, at den har noget at spise, så den ikke vil plage dig om mad, mens du ser bold. Sørg derfor at have fyldt dens madskål op, inden kampen starter, så du ikke skal rode med det midt i det hele. 

En af grundene til, at forstyrrelser er særligt irriterende under sportsudsendelser, er, at det typisk er, mens man er ude at tisse, hente mad eller lukke katten ud, at der bliver scoret, og det er noget, mange mennesker kan blive ærgerlige over. 

Hvis du virkelig ikke vil forstyrres, kan det være en mulighed at sætte telefonen på lydløs og lægge den udenfor dit synsfelt, så den ikke distraherer og du ender med at tage den, hvis den ringer. Rul også gerne persiennerne ned, så ingen kan se, at du er hjemme og vil besøge dig. 

Endelig må du også sørge for at have det, du skal bruge i nærheden, eksempelvis en køkkenrulle, i det tilfælde at du får væltet flasken med soya og skal tørre op.